Ons team

Bij IJssel Dental staat een team van gepassioneerde professionals klaar om u de beste zorg te bieden. Ons personeel werkt samen om een vriendelijke en ontspannen sfeer te creëren, zodat u zich altijd op uw gemak voelt.

Teamfoto placeholder - IJssel Dental

Drs. S.M.A. Al Dulaimi

Tandarts | BIG: 39924386702

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

09:00 – 20:00
09:00 – 20:00
09:00 – 20:00
09:00 – 20:00
09:00 – 20:00
09:00 – 20:00

Schrijf u direct in bij onze tandartspraktijk!

Over mij

Drs. S. M. A. Al Dulaimi groeide op in een familie van artsen en ontwikkelde een sterke passie voor tandheelkunde aan de KU Leuven. Zijn doel is niet alleen technische expertise toe te passen, maar ook een merkbaar verschil te maken in het leven van zijn patiënten. De oprichting van Tandarts88 naast de oogkliniek van zijn broer leidde tot de ontwikkeling van IJssel Dental op Dokter Stolteweg 88 in Zwolle.

Bij IJssel Dental staan deskundigheid, persoonlijke aandacht en innovatie centraal. Het team biedt zorg in een warme, gastvrije omgeving en beschouwt zichzelf als een langdurige partner in mondgezondheid voor de regio rondom de IJssel.

Deskundigheid:
Met een opleiding aan de KU Leuven en voortdurende
bijscholing garandeert Drs. Al Dulaimi actuele kennis en vaardigheden voor zowel routine- als complexe behandelingen.

Persoonlijke Aandacht:
Elke patiënt krijgt een op maat gemaakte benadering,
met zorgvuldige aandacht voor hun wensen en behoeften, zodat ze zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in hun zorg.

Innovatie:
Het team maakt gebruik van de nieuwste technologieën en
methoden, zoals digitale röntgenfoto’s en 3D-scans, om de best mogelijke zorg te bieden.

Na een jaar van enthousiaste zorg en positieve feedback heeft Tandarts88 zijn naam veranderd naar IJssel Dental, wat hun sterke verbinding met de regio onderstreept. Ze verwelkomen u graag in hun praktijk en zijn er om u te ondersteunen bij elke stap naar een gezonde en stralende glimlach.